Kymco | Hét scootermerk van Nederland.
Website gegevens
Kybe b.v., importeur van Kymco Scooters Nederland, doet er alles aan om de informatie die zij aanbiedt op deze site zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft geen garanties t.a.v. de juistheid van de verstrekte informatie.

 

Rechten omtrent informatie website
Bezoekers en/of gebruikers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op de site aangeboden informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. Kybe b.v. kan dus niet aansprakelijk gehouden worden voor eventuele onjuistheden van de informatie in welke aard dan ook. De getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie, de uitvoeringen en kleuren van onze modellen kunnen enigszins afwijken van de daadwerkelijke uitvoering. Weergegeven prijzen zijn inclusief 21% BTW inclusief rijklaar- en kentekenkosten en overige bijkomende kosten.

 

Copyright 2022
De intellectuele eigendomsrechten op alle op de website aanwezige informatie zijn voorbehouden aan Kybe b.v. Het is niet toegestaan om informatie afkomstig van de website van kymco.nl zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.

 

Website links
Deze website kan links bevatten naar niet kymco.nl websites. Kybe b.v. is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een aan deze site verbonden internetsite.